A JÁTÉKNAP ALAPÍTVÁNY TEVÉKENYSÉGEI

_

Adománygyűjtés

Legfőbb célunk az igazán rászoruló, egyéb módon nem vagy szűkösen támogatott intézmények, szervezetek, családok anyagi támogatása, melyet az Alapítvány pénzgyűjtési akciókkal, eseményekkel támogat.

Karitatív programok

Karitatív programok, események, kampányok szervezése és lebonyolítása.

Kulturális programok

Kulturális programok szervezése, lebonyolítása: érzékenyítő- témájú színházi darab élményének eljuttatása, beszélgetőkörök, találkozók szervezése is célunk.

Reklám anyagok

Reklám és promóciós anyagok, illetve ismertető anyagok készítése: írott vagy képanyagok kiadását jelenti, amelyek az elfogadás és kölcsönös befogadás népszerűsítését segítik digitális és nyomatott formában is.

Konferencia szervezése

Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése: az érintett szakmai szervezetek, egyesületek, egyéb nonprofit szervezetek bevonásával diskurzus kialakítása, fenntartása akár témaspecifikusan vagy adott esemény, aktivitás ideje alatt is.

Eszközfejlesztések

Eszközfejlesztések tesztelése, véleményeztetése: a fogyatékossággal élő gyermekek speciális eszközigénye az élet bármely területén jellemző, szakmérnökök és érintettek bevonásával a piacra szánt eszközök előszűrése fontos feladatunk.

Érzékenyítő programok

Érzékenyítő programok szervezése, lebonyolítása.

Sport

Sport és szabadidős programok, versenyek, rendezvények szervezése és lebonyolítása, ezzel összefüggésben kampányok hirdetése az egészséges és sportos életmód megvalósítására.

Tudjuk, hogy Önnek is fontos, hogy gyermekeink, a ma még tőlünk függő és tanuló, velünk élő generáció egy más szemlélettel, nyitottsággal forduljon társai felé, így kérjük, támogassa anyagi lehetőségei szerint céljainkat:

Játéknap Alapítvány
Adószám: 19301237-1-43
Számlaszám:    10103056-67218700-01005007