Támogasd Te is a Zugolyda Suli Gyermekeit, a Spéci kis Zugfickókat!

– Én is a spécikkel vagyok! –

Példamutató tanodát és fejlesztőközpontot hozott létre az a szülői közösség, akik halmozottan fogyatékos gyermekeket gondoznak. Rávitte őket a szükség és a szeretet, mert a lehető legtökéletesebb módon szeretnék segíteni, nevelni őket.
Mi, a Játéknap Alapítvány a Völgyzugolyház Alapítvány által működtetett Zugolyda Sulinak adománygyűjtést hirdetünk a Suli – saját szavaikkal élve -„Spéci” Gyermekeinek, a Zugfickók segítésére. Úgy gondoljuk, Magyarországon nagyon sok hasonlóan jó kezdeményezés van, melyet érdemes támogatni! Mi most a Zugolyda Sulit találtuk meg, és ajánljuk szeretettel figyelmedbe.
A gyűjtés első napján, június 1-én cseresznyefát ültettünk a Suli udvarán szándékunk komolyságát bizonyítva. Reméljük, hogy a kis fa a sok esőt követően szépen megered és bő termést ad majd kis Zugfickóknak. Az eseményről készült videónkat itt megtekintheted:
VIDEÓ
További két őszi programra invitálunk téged- melyből az első egy Velencei tó melletti séta, kutyás programmal-, ahol találkozhatsz a Suli érintettjeivel, velünk, másokkal, akik hasonló problémákkal küzdenek, megismerkedhetsz életükkel. A programokról hamarosan információt a jateknapalapitvany.hu és a facebook oldalakon találsz majd, kérjük kövesd ezeket figyelemmel!
Az adománygyűjtés már elkezdődött! 2023. június 1-től október 31-ig várjuk nagylelkű felajánlásodat!
Kérünk, pénzadományoddal segítsd Te is programunkat, gyere el a gyűjtés eseményeire, ahol nagyszerű és mély élményekkel gazdagodhatsz, s érezheted azt, hogy jót tehetsz!

Köszönjük, hogy támogatásoddal segíted programunkat!
A Játéknap Alapítvány Csapata

Utalási információk:
Játéknap Alapítvány
Adószám: 19301237-1-43
Számlaszám: 10103056-67218700-01005007
Közlemény rovatba kérlek tüntesd fel: Zugfickók
(Cégeknek az adományról Igazolást adunk)

Hozzászólás nincs engedélyezve