Kutyás piknik

kutyás piknik

Példamutató tanodát és fejlesztőközpontot hozott létre az a szülői közösség, akik halmozottan fogyatékos gyermekeket gondoznak. Rávitte őket a szükség és a szeretet, mert a lehető legtökéletesebb módon szeretnék segíteni, nevelni őket.

 

Mi, a Játéknap Alapítvány a Völgyzugolyház Alapítvány által működtetett Zugolyda Sulinak adománygyűjtést hirdetünk a Suli – saját szavaival élve -„Spéci” Gyermekeinek, a Zugfickók segítésére.

És hogy további színt és boldogságot vigyünk a Zugfickók és nevelőik életébe, kérésük szerint  egy reményeink szerint örökkön-örökké ? termő cseresznyefát ültettünk közösen Június 1-én.

További két, nagyon inspiráló őszi programunk lesz közösen, ahol találkozhatsz a Suli diákjaival, pedagógusaival és szülőivel, megismerkedhetsz életükkel, miközben irtó jól fogsz szórakozni!

 

Első kapcsolódó programunk, amelyre szeretettel várunk Téged is gyermekeddel:

2023. október 01., vasárnap. 10.00-13.00 óra között – REX Kutyaotthon Kutyás érzékenyítő program.

Aki járt már a REX Kutyaotthon területén, az tudja, hogy a több hektáros, kellemes sétára, kikapcsolódásra alkalmas terület tóval- erdővel- kisállatsimogatóval kiváló helyszín a várostól kicsit távolabb lépni és feltöltődni.

Ezen a napon 10.00 órától várunk Téged, hogy megismerd és megtapasztald, milyen módon vannak száz százalékig jelen embertársaik életében a segítőkutyák, és mit is jelent ez a gyakorlatban. Kulisszatitkokról, édes kis történetekről, szívszorító szituációkról mesél majd nektek két szakértőnk.

Az adománygyűjtés már elkezdődött! 2023. június 1-től október 31-ig várjuk nagylelkű felajánlásodat!

Kérünk Téged, pénzadományoddal segítsd Te is programunkat, gyere el a gyűjtés eseményeire, érezd jó magad, mert nagyszerű és mély élményekkel gazdagodhatsz, illetve érezheted azt, hogy jót tehetsz!

 

Utalási információk:

Játéknap Alapítvány
Adószám: 19301237-1-43

Számlaszám:   10103056-67218700-01005007
Közlemény rovatba kérlek tüntesd fel: Zugfickók

Cégeknek az adományról Igazolást adunk.

Hozzászólás nincs engedélyezve