RÓLUNK

Bemutatkozó megtekintése

letöltése

Alapítványunk, a  JÁTÉKNAP Alapítvány egy olyan, 2021. tavaszán életre hívott civil szervezet, amelynek célja a hátrányos helyzetű és fogyatékossággal élő gyermekek, felnőttek és családjaik anyagi és fizikai támogatása.

Alapítványunkat a JÁTÉKNAP Kft. ügyvezetője, Lengyel Csaba –  a magyar gyártású, inkluzív, vagyis befogadó és elfogadó szemléletű játszótéri piacon  meghatározó szereplő – hozta létre munkatársaival. Több fronton szeretnénk segíteni: adományokat gyűjteni, karitatív programokat, eseményeket szervezni épp úgy küldtetésünknek tartjuk, mint érzékenyítő programokat létrehozni reklámmal, konferenciával, sporteseménnyel, kulturális programok szervezésével, hogy az egészséges gyermekek és fogyatékossággal élő társaik minden tekintetben és élethelyzetben lássák-értsék egymást, ezzel formálva pozitív irányba a társadalmi elfogadást.

A világjárvány késleltette az Alapítvány létrehozását, a civil szervezet égisze alatti aktivitások szervezését, azonban a JÁTÉKNAP Kft., mint folyamatosan jelen lévő piaci szereplő és háttérszervezet segítő szándékával előzetesen már találkozhatott itt:

  • Heim Pál Gyermekkórház
  • GEMMA Központ játszótéri
  • Szegedi Gyermekklinikai Kardiológia
  • „Lépjünk, hogy léphessenek” Közhasznú Egyesület
  • „Mák Dóri Divatbemutató Kicsit Másképp” Alapítvány
  • Tábhita Hospice Ház

Ha Önnek is fontos, hogy gyermekeink, a ma még tőlünk függő és tanuló, velünk élő generáció egy más szemlélettel, nyitottsággal forduljon társai felé, kérjük, támogassa anyagi lehetőségei szerint céljainkat:

Játéknap Alapítvány
Adószám: 19301237-1-43
Számlaszám:    10103056-67218700-01005007
Cégeknek az adományról Igazolást adunk.

Segítő és jobbító szándékát köszönve,

Tisztelettel:
A JÁTÉKNAP Alapítvány Csapata
Lengyel Csaba alapító
Lengyelné Subicz Katalin kuratóriumi tag
Fördős-Hódy Erzsébet kuratóriumi tag
Temesvári-Fodor Tímea elnök