Balatonkerülő Támogatói Túra

Tegyük egyenesbe Istit!

Hamarosan elérkezik december 9., szombat, amikor újabb közös lépéseket tehetünk Balatonalmádi és Balatonkenese között. Idei év végi sétánkkal egy halmozottan sérült gerincbeteg fiú műtétjére gyűjtünk.
Mi is fog történni?
Ezen a napon, ahogyan az elmúlt években is, csatlakozunk Lengyel Csabához, aki dacolva hóval-faggyal tíz nap alatt kerüli meg gyalogosan a Balatont. Ezen a napon közös lépéseinkkel kifejezzük támogatásunkat és elszántságunkat a fogyatékossággal élők megsegítésére, és hogy együtt karöltve semmi sem lehetetlen!
Mit kell tenned?
Gyere el reggel 10.00 órára Balatonalmádiba a Szoborparkba ( Vasútállomás mögött), kérd és keresd a kitűzőt, ami azonosít minket a nap során, üdvözöld velünk együtt Csabát, majd indulj el Te is gyalogosan a bicikliúton!
Mindenképpen érezd jól magad, nevess, ismerkedj és beszélgess, oszd meg a hozott pogácsádat másokkal és feltétlenül gyönyörködj az ilyenkor is mesés Balaton látványában! Ha nem derűs arcát mutatja nekünk – a Balaton és Csaba sem -, akkor se csüggedj, mert melegedővel és szeretettel várunk a célállomáson Balatonkenesén, a Kenese Marina Port hajókikötő végállomáson.
További részleteket itt is közlünk még, de ha máris van kérdésed, kérlek, tedd fel nekünk itt vagy az alapitvany@jateknap.hu címünkön.
Nagyon várunk, kérlek jelezd részvételi szándékodat!

Hozzászólás nincs engedélyezve