A közös Balaton kerülő séta ELMARAD

Kedves Barátunk!

Szomorúak vagyunk, amiért egy rossz hírt kell megosztanunk Veletek. Előre nem látható technikai okok miatt a december 9-re tervezett, Mayer Isti gerincműtétjét támogató, neki dedikált közös Balaton kerülő séta ELMARAD.

A Lengyel Csaba ügyvezető nagykövetségével történő Balaton kerülő támogatói túránk 2019 óta hagyomány a Játéknap Kft-nél. A 2020-as Covid járvány után ez a második alkalom, amikor nem tudunk elmenni közösen sétálni – de reméljük, hogy ez az utolsó ilyen vis major helyzet, amihez alkalmazkodnunk kell.

Őszintén hálásak vagyunk a kollégáknak, barátoknak és partnereknek, akik már jelezték részvételi szándékukat és felajánlották a segítségüket a szervezésben – inspiráló látni, ahogy évről évre egy emberként mozdulunk meg egy jó ügyért.

Ugyan a séta elmarad, de a gyűjtés az év végéig tart – Isti műtétjére január 9-én sor kerül.

Bár idén nem találkozunk, de Csaba nélkülünk is megteszi a távot – november 30-án indul és ahogy tervezte, december 9-én ér célba Balatonkenesén.

A segítségetekre annál nagyobb szüksége van most Istinek! Kérünk Titeket, hogyha még nem tettétek, akkor amennyiben módotokban áll, segítsetek elérni a kitűzött összeget – legalább a vonatjegy árát utaljátok át, amivel eljöttetek volna Balatonalmádiig, a séta indulópontjára. Ahogy mindig, sok kicsi sokra megy, a közös összefogás ereje pedig csodákra képes.

A Játéknap Alapítvány számlaszáma: 10103056-67218700-01005007

Közlemény: Tegyél egyenesbe!

Tegyük együtt szebbé az ünnepet Isti számára! Segíts, hogy létrejöjjön a karácsonyi csoda!

Hozzászólás nincs engedélyezve